2013. augusztus 4., vasárnap

Az ózdi kútlezárások és szűkítések előterjesztője

Vitális István
FIDESZ-KDNP

email: vitalis.istvan@ozd.hu
tel.: +36-48-574-111,
+36-30-222-6014


Ez volt a kampánya:  35 éves vagyok, Ózdon születtem, 3 gyermek édesapja. Számítástechnikai szoftver-üzemeltető, kereskedő-vállalkozó képesítésekkel és angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem. 1994-ben a Régió Kft-nél mint tolmács-fordító és menedzser asszisztens dolgoztam. 1995-ben oktató- fordító, majd 1997-ben informatikai vállalkozásba kezdtem. Azóta e cégek ügyvezetőjeként dolgozom. Középiskolás korom óta érdekel a közélet, a politika, lokálpatriótának vallom magam, több alapítvány és sportegyesület tagja vagyok. 1990 óta vagyok a Fidesz tagja, 2002-ben  elnöknek választottak. 1999 és 2002 között a Gazdaságfejlesztési Bizottság tagja voltam, 2006 óta képviselőként a Pénzügyi- és a Közbeszerzési Bizottságban dolgozom. Megválasztásom esetén – a helyi gazdaság fejlesztése és a tiszta közélet megteremtése mellett – minden  lehetőséget kihasználva arra fogok törekedni, hogy a fiatalok maradjanak Ózdon, mert nélkülünk nincs jövője a városunknak.

kapcsolódó cikk: az MSZP is megszavazta


[Közös] vitalis_istvan_120.jpg

3 megjegyzés:

  1. Köne neki írni egy két kérdést! Meg pár napra elzárni nála a vizet...

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen pedig NINCS!!!
    Érdekelne, hol van ilyenkor a KÖJÁL (vagy bárhogy nevezzék is magukat újabban - netán ÁNTSZ?), ill. a törvény emberei, hiszen a vizet teljesen kizárni nincs mód még bármely összegű tartozás esetén sem, nem hogy közkutak esetén - ezt tiltják a vonatkozó törvényi előírások!!!
    Miféle csökött agyú lehetett vajon az ötletgazda, aki ezt elrendelte - és miként lehet akár egy percig is szabadlábon?!!!
    Az viszont egyértelmű, hogy nem emberből van, csak egy buzgómócsing fideSSnyik vagy náci-fan, aki 40 fokos hőségben ilyen embertelen merényletet képes elkövetni a napnál is világosabban etnikai szempontok szerint és teljes lakóközösségek ellen - beleértve gyerekeket, öregeket és betegeket is!!!
    Mégpedig olyan lakóterületeken, ahol a vezetékes vízrendszer ki sincs építve…!

    Mindezt pedig a Roma holokauszt és a Humanitás napját közvetlenül megelőzően kellett megérniük, nyilván nem kevés célzatossággal egy másfél hónappal korábbi testületi döntés alapján, továbbá az érvényben lévő vörös hőségriasztás ellenére!
    És ha már a rendelkezés jogszerűségét is firtatjuk, akkor minden bizonnyal a húsvéti tákolmány preambulumának a "keresztyényi szeretet"-re épített magasztos eszmeisége jegyében!
    Lévén, hogy a „legfőbb érték az ember” passzust lazán kifelejtették belőle…

    https://www.facebook.com/groups/203112449781592/permalink/502833653142802/

    VálaszTörlés